Nytt blogginlägg

279398524 582282056648899 2174835336248583269 n

Vi vill alla känna oss starkare, kopplade till våra kroppar, vår sexualitet, våra partners och oss själva. 

Yoni ägg, jade ägg eller kärleksägg - är namn för en vacker halvädelsten formad i en äggform och polerad för att bäras inuti slidan. Kvinnlig praxis som involverade användning av stenägg uppskattas vara 5000 år gammal. Ägg uthuggna ur jade användes av kejsarinnor och konkubiner av det kungliga palatset i Kina för att få tillgång till sexuell kraft, väcka sensualitet och upprätthålla fantastisk hälsa in i sin ålderdom. Under mycket lång tid var denna hemliga praxis endast tillgänglig för medlemmar av den kungliga familjen.

Yoni är ett sanskritord för de kvinnliga könsorganen och betyder "heligt utrymme". Dess symbol har dyrkats i österländsk kultur sedan antiken för att skänka liv, kreativitet och kärlek. 

 

NEDAN FÖLJER NÅGRA AV MÅNGA FÖRDELAR SOM DU KAN UPPLEVA OM DU ÖVAR MED ETT YONI EGG REGELBUNDET:

# Öka libidon och väcka din sensualitet.
# Öka den naturliga smörjningen i alla åldrar!
# Utveckla en intim och kärleksfull relation med din yoni, hela din kropp och i       slutändan dig själv.
 # Öka känsligheten under samlag.
# Bli mycket mer orgasmisk.
# Vissa mammor använder yoni ägg för att hjälpa till efter födseln återhämtning.
# Få kontroll över vaginalmusklerna och gunga din älskares värld.
# Förbättra din Tantra-, Qigong- och yogapraktik.
# Vissa kvinnor som använder yoni ägg rapporterar en minskning av PMS symtom,     menstruationskramper och menstruationens varaktighet.
# Förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet.


Yoni Egg är inte bara ett bra verktyg för kegelövningar eller ett sätt att upprätthålla hälsa och välbefinnande, få bättre orgasmer och mer uppfyllande sex. Yoni Egg är ett gammalt, heligt verktyg för andlig omvandling. Varje kristall har unika egenskaper som kan påverka din kropp på många olika sätt.

Ett Yoni Egg är en mycket personlig sak och vi tror att varje kvinna intuitivt vet vad som är bäst för henne. Med det sagt, om det är din första introduktion till Yoni Eggs känner du dig förmodligen lite överväldigad.

Övningar du kan göra med ett yoni ägg:

Meditera:
Använd yoni ägget för att meditera, håll henne i dina händer, inuti din slida, ovanpå din livmoder eller var du än känner att hon behövs. Börja slappna av, rensa ditt sinne och få kontakt med ditt andliga jag. Låt energierna flöda genom ditt yon iägg och dig själv. 

Yoni andas:
Anslut till din yoni och sexuella energi.

Sätt in ditt yoni ägg i slidan eller håll ditt yoni ägg på livmodern, börja andas in och andas ut med ditt sinne och kropp fokuserade på din yoni. Samtidigt som du andas in, knip dina slidmuskler, vid utandningen släpp dina slidmuskler. Se till att vara synkroniserad med dina knip och andetag. Använd denna tid för att fokusera på dig, din kropp, sexuella energi och att ta fram din feminina sida.

 

Om du efter att ha läst detta fortfarande är osäker på var du ska börja, eller om du köper ett Yoni Egg som en gåva till någon annan i ditt liv, föreslår jag två alternativ:

Helst en uppsättning av 3 yoni ägg - Stor, medium och liten allt i Jade, eller variation uppsättning av 3 olika kristaller.
Om du behöver välja en, låt det vara Jade, medium och borrat – det här är det mest populära yoni ägget och det är ett utmärkt val för nybörjare.