Shamansk healing

Enligt den traditionella shamanska läkekonsten beror all sjukdom – mental, fysisk eller känslomässig – på att vi har förlorat vital livskraft. I en behandling går vi in på djupet för att ta reda på varför du är sjuk eller i obalans.
Vi kan bli sjuka, olyckliga eller känna oss vilsna när vi har förlorat vital livskraft, eller vår personliga kraft. Livskraften kan lämna oss, ”läcka ut”, när vi är med om en olycka, upplever olika slags trauman eller är med om något oväntat och omtumlande. Vi kan även förlora kraft i en relation eller jobbsituation som inte gynnar oss, utan istället gör oss orkeslösa eller frustrerade. När vi upplever en tomhet inombords så fyller vi istället ”hålet” i själen med till exempel alkohol, mat, godis, droger eller ohälsosamma förhållanden. Det gör att vi upplever det som att vi befinner oss i en ond spiral eller ett ekorrhjul som inte går att ta sig ur. Vi upprepar samma mönster om och om igen, utan att vara medvetna om det.


Inom den shamanska traditionen ser man på all sjukdom som ett tecken på att livskraft har läckt ut. I en behandling tar vi reda på varför du har tappat kraft och vad vi kan göra för att återställa balansen. Jag som shaman fokuserar på den andliga orsaken till dina besvär.

 


Shamansk healing kan hjälpa dig att:

 • återfå din personliga kraft – livskraften
 • få hjälp med blockeringar på alla nivåer: fysiskt, själsligt och mentalt
 • bli mer balanserad
 • hitta en ny mening med livet
 • få vägledning och finna en ny riktning


En session kan innehålla följande tekniker:

 • Själshämtning
 • Rensning och läkning av släktlinjer
 • Extraktion av tung energi och/eller projiceringar från andra
 • Krafthämtning 
 • Tidigare liv/regression
 • Vägledning

Symptom på att du har tappat kraft kan vara: stress, ångest, depression, missbruk, värk, känslomässig blockering, utanförskap och en känsla av tomhet eller vilsenhet.
En shamansk session hjälper dig att se på ditt liv med nya ögon, att kunna göra bestående förändringar och att våga ta de första stegen mot ett mer balanserat och helt liv. Allt som behövs är ett öppet sinne och en önskan om förändring, att vilja bli bättre.


Mitt utförande av shamanhealing har flera dimensioner. Den första dimensionen är kristallhealing och den helande och renande effekten av stenarnas krafter. Den andra dimensionen är aroma- och frekvensterapi med hjälp av rena eteriska oljor.. Den tredje dimensionen är trumman där jag under trans reser in i klientens energirum, och med hjälp av andliga hjälpare eller kraftdjur gör en healingresa ner i underjorden eller den himmelska världen.

 

När du kommer till mig för en shamansk healing, börjar vi med ett kort samtal. Du berättar var du befinner dig i livet just nu och vad DU vill förändra. Jag spårar detta i ditt ljusenergifält och vet utefter det hur jag kan hjälpa dig. Själva processen görs på en massagebänk.
Sessionen tar ca 60-75minuter.  Beroende på vad du söker för hjälp och hur det ser ut för dig just nu, kan två sessioner räcka för att förändra ett nytt förhållningssätt i din ljuskropp. Annars rekommenderar jag 3 st sessioner med ca 1-3 veckors mellanrum.


Pris:
Shamansk healing 1 session 162 euro

 

 

REKOMMENDATIONER


" Shamansk healing innebär livsavgörande, positiva förändringar. Att komma till Marika är som att bli omsluten av en varm och kärleksfull energi. Alla sinnen tas med i behandlingen - som är avkopplande men ändå kraftfull och högfrekvent märkbar i varje cell i kroppen. Efter behandlingen kände jag mig trött, men redan efter några dagar upplevde jag en stabilitet och inre trygghet som jag inte upplevt förut. Det kändes verkligen som något söndrigt hade blivit helt i mitt inre. Det är en otrolig inre resa som jag verkligen kan rekommendera alla och envar som önskar hela sig själv och utvecklas på ett personligt plan."
- J.A -


" Marika gjorde en shamansk healing åt mig för att jag upplevde intensiv smärta i min högra axel. Denna smärta vägrade att bli bättre oberoende vad jag än gjorde. Vid den tidpunkten närmade även sig min mammas dödsdag och helt överöst med jobb som jag var, kände jag att jag inte hade tid att sörja. När Marika berättade vad hon hade upplevt under behandlingen så var det så korrekt, som t.ex att jag var i behov att bli omhändertagen som ett litet barn. Healingen var väldigt kraftfull och strax efter behandlingen fick jag feber som hjälpte mig att släppa taget om smärtan på det fysiska planet samt att integrera healingen. Min axel kändes så mycket bättre efter det. Tack Marika, det är uppenbart att du har varit en healer genom många livstider.!
-Lilith Moon -